Sons de Barcelona [sound map]

http://barcelona.freesound.org/
http://barcelona.freesound.org/blog/

Sons de Barcelona és un projecte que voi promoure el patrimoni sonor de la nostra ciutat a través dels sons aportats pels participants. Aquests sons poden ser enregistraments de llocs, objectes, persones o també sons generats pels mateixos participants.

A través d´aquest portal web, Sons de Barcelona vol crear una comunitat amb la qual puguem intercanviar, comentar o re-utilitzar els sons disponibles i compartir experiències sonores.

Per acostar el projecte a qui ho vulgui, oferim tallers a escoles, centres d´art, cnetres cívics i socials, etc. tallers on enregistrem, modifiquem, parlem sobre el so, i alhora aprenem a compartir los amb la comunitat de Sons de Barcelona. Per participar en un taller no cal cap formació específica, sols ganes d´aprendre i de compartir.

Els Sons de Barcelona estan a disposició de tothom sota una llicència de Creative Commons i formen part d´una inicativa internacional més gran: Freesound.org.

El projecte Sons de Barcelona està promogut pel Grup de Recerca en Tecnología Musical de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, amb el suport de BMW.

cap_-16.jpg

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.